Ekolamp

2017
Březen



Vážení přátelé,

příroda se začíná probouzet, vzduch voní jarem a před Vámi je první letošní Zpravodaj. Má nový kabát a my budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se Vám líbí.

A teď již k samotnému obsahu. Již víme, jak jsme si v roce 2016 vedli a tak se s Vámi rádi podělíme o výsledky sběru z loňského roku. Mimo jiné Vám připomeneme několik důležitých informací týkajících se našeho motivačního programu a pozveme Vás na celonárodní úklidovou akci "Ukliďme svět, ukliďme Česko".

Příjemné čtení a krásné jaro Vám přeje

tým EKOLAMP












Sečteno a podtrženo: společně jsme sebrali více než 1500 tun osvětlovacích zařízení

Světelné zdroje

Výsledky sběru vysloužilých světelných zdrojů a svítidel za loňský rok nám udělaly velikou radost. Společně se nám podařilo sebrat a k recyklaci odevzdat přes 726 tun světelných zdrojů a 797 tun průmyslových svítidel. U svítidel je to o 377 tun více než v roce 2015. Vážíme si Vaší spolupráce a děkujeme Vám za tento krásný výsledek.
Skvěle si vedli i naši zpracovatelé, kteří zajistili vysokou míru materiálového využití - 99,38% u světelných zdrojů a 97,8% u svítidel.

Pomáháte nám s osvětou

Motivační program společnosti Ekolamp je určen všem provozovatelům smluvních sběrných míst, kteří nám mimo jiné pomáhají s informováním široké veřejnosti o důležitosti recyklace vysloužilých světelných zdrojů. Díky Vašim zprávám v místních médiích, firemních časopisech i online zprávách se běžní spotřebitelé dozvídají o nutnosti zpětného odběru, o způsobech recyklace i o novinkách, které pro ně připravujeme.

Za pravidelnou čtvrtletní pomoc s osvětou nabízíme našim partnerům finanční odměnu ve výši 1000 Kč. Odměna je fakturovaná vždy najednou po ukončení kalendářního roku v rámci faktury za zpětně odebraná osvětlovací zařízení. Aby mohla být z naší strany včas zpracována avíza pro fakturaci, prosíme o zasílání dokladů o provedené osvětové činnosti průběžně, nejlépe ihned po zveřejnění. Doklady posílejte na adresu pribylova@ekolamp.cz. S dotazy na kolegyni Přibylovou se můžete obracet i prostřednictvím telefonu 277 775 108 nebo mobilu 731 134 789.

Abychom Vám edukaci veřejnosti usnadnili, připravili jsme sérii krátkých článků určených do online obecních listů, letos přibyl další, nezapomeňte se podívat. V loňském roce jsme přichystali i novou edukační sekci Ekokoutek. Tu průběžně doplňujeme o hotové grafické listy, které můžete při informování spotřebitelů také využít.

Aktualizace zákaznických údajů

Chtěli bychom Vás požádat o včasnou aktualizaci vašich firemních a kontaktních údajů. Pokud se u vás změní zodpovědná osoba, telefonní či e-mailové kontakty, prosím, aktualizujte tato data v našem informačním systému. Dejte nám prosím také vědět v případě, že se Vaše společnost rozštěpila nebo naopak spojila s jinou. Děkujeme za spolupráci.

Ekolamp partnerem úklidové akce

Ukliďme svět, ukliďme Česko

Již poněkolikáté jsme se stali partnery akce "Ukliďme svět, ukliďme Česko". Celorepublikový úklid, který letos vypukne v sobotu 8.dubna, se zaměří na černé skládky a nepořádek v přírodě i ve městech. Skupinky dobrovolníků mohou již od února pátrat po černých skládkách ve svém okolí a tyto skládky hlásit pořadatelům akce. V den "D" vyfasují pytle, rukavice a instrukce a s chutí se mohou pustit do úklidu.

V loňském roce na 86 tisíc dobrovolníků vyčistilo celkem 2066 míst a sesbíralo 1634 tun odpadů. Zapojit se mohou všichni: zájmové, školní, obecní či firemní skupiny. Důležité je nadšení pro věc. Zkuste se letos přidat i Vy.


Ekolamp

Infolinka v českém jazyce 810 888 100

Twitter Facebook YouTube
Odregistrovat moji adresu ! Online verze www.ekolamp.cz